Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Připálené jídlo

Autor: Flylady , 7.11.2005

Elen, Darinka7+Karin6/2005


Přírodní korek pomůže s připáleninami
Připálenou zeleninu nebo rýži opatrně přendáme do čistého hrnce. Pak k ní přidáme čistý přírodní korek (stačí třeba špunt) a necháme mírně povařit. Korek do sebe natáhne hořké aroma připáleniny. Pak ho samozřejmě vyjmeme.


Chleba zbavuje připálené chuti
Ani u připálené polévky není pozdě. Tekutinu bez připálených zbytků přelijeme do čistého hrnce, přidáme k ní krajíc chleba a opět ji zahřejeme. Chleba přitom natáhne většinu pachu ze spáleniny.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1556 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.