Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Kuře se smetanou

Autor: Flylady , 9.12.2005

Nesulka + Nika 1/02


nejdřív kuřátko trochu upeču (cca 30minut, já tedy nikdy na hodiny nekoukám tak odhaduji) a pak to tou smetánkou či jogurtem poliju. Ono se to krásně spojí s výpekem který se z toho kuřátka pouští. Většinou nepoužívám při pečení moc tuku, spíš jen trošku podleji vodou. Pak to dopékám a polévám to tím co se v tom pekáčku tvoří. A okořením oreganem, ale to je na chuti každého.



A když takhle dělám zapečené kuřecí plátky (je jedno jestli prsní nebo stehní), tak celý pekáček pokladu nejdříve rajčátky, na to to masíčko, zapeču, poleju smetanou nebo jogurtem nebo ramou cremfine a ještě posypu strouhaným sýrem (já ráda eidam) a vše zapékám dokud se neudělá zlatavý povrch.


Já to naprosto miluju, jen u prsních řízků dělat né moc dlouho aby to nebylo příliš suché.


Taky lze když mám hodně málo času to masíko nejdřív opéct na trošce oleje trochu na pánvičce a pak třeba zapéct jen v mikrovlnce se zapnutým glilem kdo má, nebo v el. troubě, já mám plynovou která peče děsně pomalu, tak to někdy takhle dělám abych to bylo rychlejší...

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 290 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.