Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

bagetky od saunerky

Autor: dib (matěj 21.8.05) , 7.2.2006

já zkoušela z půlky-je to potřeba vyzkoušet-každá trouba je jiná, v originál receptu je vytopit troubu na 250,já dám příště míň,zdálo se mi to že to po vrchu moc peče a vevnitř to ještě chce.Takže si to vyzkoušejte sami.
Na kilo hladké mouky 4 lžičky soli,udělat kvásek do hrnku vlažné vody z kostky kvasnic a kostky cukru.Potom vymíchat a je potřeba dodat ještě vodu.
Nechat kynout tak dvě a půl hoďky.
Udělat bagetky,na nich nožem zářezy,čtvrt hoďky nechat ještě kynout,potřít vlažnou vodou a upéct cca půlhoďky.
Minutku před vytažením z trouby potřít teplou vodou,nejlíp z obou stan. Po vytáhnutí jsou tvrdší,ale pod utěrkou za chvíli změkly.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 363 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.