Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

cibulacka

Autor: Zdislava a kluci , 9.3.2006

cibulacka


3-4 velike cibule
200 ml smetany
1 jarni cibulka,nebo kousek porku
1 kostka masoxu,nebo slepiciho bujonu
200 g eidamu,nebo mensi mnozstvi syrecku
jiska
maslo
sadlo

na masle se sadlem udusime cibuly pokrajenou na pulmesicky (cibuly rozkrojim napul a pak odkrajuju mesicky)
kdyz je fakt hodne mekka tak prileju vodu a jeste cca 10 minut varim, pridam bujon a po 5-ti az 10-ti minutach pridam smetanu,pak zahustim jiskou (mozna by slo smychat smetanu s moukou,ale to jsem jeste nezkousela)
do bochnicku chleba,kterymu seriznu spicku a vydlabu vidlickou dam na dno trochu nastrouhanyho eidamu a neleju cibulacku, pak jeste posypu nakrajenou jarni cibulkou,nebo porkem posypu eidamem a zaklopim spickou chleba, po chvilince kdyz se syr rozpusti se muze jist :-) sni se to i s chlebem,takze ke konci je to docelal fuska,ale stoji to za to :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 912 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.