|
|
Gazpacho - studená španělská polévka |
1,3 kg rajčat, 1 střední salat. okurka, 1 zelená paprika (ta dlouhá světlá), 1 nebo kousek červené papriky, 1 menší cibule, 1-3 str. česneku (dle chuti), sůl, pepř, kus starého rohlíku, olivový olej, vinagr |
|
Autor: listo-padky , 9.8.2006 | |
| Rajčata spaříme a oloupeme, to co se má loupat tak oloupeme, jinak vše očistíme a nakr. na kousky. Dobře vše rozmixujeme ponorným mixérem, osolíme, opepříme. Přidáme namočený rohlík, vinagr a olivový olej. Zředíme vodou na požadovanou hustotu. Všechny ingredience se dávají dle chuti, když někomu neleze česnek tak ho tam nedá. Podává se s kostkama rohliku opečenýma na másle. Mňam dobrou chuť. |
|
Zobrazeno doposud 226 x.
|
|