Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Krkonošské kyselo

Autor: cerven05 , 14.11.2006
Ingredience:


  • 1 větší cibule

  • domácí sádlo-lžíce

  • 2 větší hrsti sušených hub-hřiby

  • 3 vejce na usmažení

  • 10 dkg chlebového kvasu

  • 3 velké brambory

Postup:

Jemně nakrájenou cibulku zpěníme na sádle. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, houby a zalijeme vodou. Necháme vařit až brambory a houby změknou. Pak přidáme rozmíchaný kvas, opatrně 15 minut povaříme. Hustotu ředíme opět vodou.Nakonec přidáme smažená vejce. Na vánoční oběd polévka úplně postačí. Přeji dobrou chuť.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 540 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.