Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Mleté maso s bramborovou kaši

Autor: cerven05 , 16.11.2006
Ingredience:


  • 750 g mletého masa

  • 500 g brambor

  • 180 ml mléka

  • 2 polévkové lžíce másla

  • 2 lžíce oleje

  • 1 lžíci sojové omáčky

  • 1 větší cibule

  • 3 stroužky lisovaného česneku

  • sůl , pepř , mletá paprika

Postup:

Oloupané brambory nakrájejte na kostky a vařte v osolené vodě 10 minut. Mezitím na oleji opečte do zlatova cibuli, přidejte maso a duste asi 10 minut. Maso ochuťte solí, pepřem, sójovou omáčku a česnekem. Z uvařených brambor, másla a horkého mléka připravte kaši obvyklým postupem. Masovou směs rozložte rovnoměrně do vymaštěné zapékací mísy, navrch ozdobně navrstvěte kaši a zapékejte v předehřáté troubě, dokud povrch nezezlátne.


Dobrou chuť.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 902 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.