Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Silvestrovský punč - 5 porcí

Autor: cerven05 , 16.11.2006
Ingredience:


  • 2,5 dl červeného vína

  • 2,5 dl bílého vína

  • 12 dkg kandovaného cukru

  • 2,5 dl vody

  • 1/16 l vodky nebo třešňové pálenky

  • 0,5 dl citrónové šťávy

Příprava:

Do kastrolku nalijeme vodu, přidáme kandovaný cukr a na ohni jej rozpustíme. Rozpuštěný kandovaný cukr prolijeme sítkem do hrnce, přilijeme víno a silně nahřejeme. Nakonec přilijeme citrónovou šťávu, vodku nebo třešňovou pálenku, nalijeme do zahřátých sklenic a podáváme.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 898 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.