Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Těstoviny se zelím

Autor: krupice. , 10.4.2007
Celou hlávku zelí nakrouhat nebo nadrobno nakrájet, prosolit a chvíli nechat, aby pustilo vodu a zcedit (není nutnost). Potom dát do velkého kastrolu olej a když je rozpálený, přihodím zelí a občas míchám, dokud neslehne a není měkké a nahnědlé. Trvá to skoro hodinu. Kromě soli přidat pepř. (pokud to dělám i pro Dandu, přisoluju a připepřuju až v mém talíři). Pak už jen uvařit těstoviny (dělám vrtule) a smíchat se zelím. I když to vypadá divně (jenom těstoviny a zelí), chutná to moc dobře. Naučil mě to manžel, ale jak vidím, podobný jídlo se dělá i na Moravě :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 849 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.