Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

HRK HRK buchta (z Dámy)

Autor: Hanka, Honzík 17.4.04 , 23.4.2007

1,5 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru
1/2 hrnku mléka
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 prdopeč.
krém:
1 velký ananas.kompot i se šťávou
1 šlehačka
1 ztužovač šlehačky
1 inst.pudink(bez vaření)
Suroviny na krém dáme do nádoby, uzavřeme víkem a hrkáme, dokud se nespojí v krém. (lze i šlehačem, potom ale ovoce vmícháme až nakonec)

Upečeme placku, navrch krém a pocákáme čokoládou.
ten na mém obrázku je upravený pro školičku - tzn. dozdobila jsem jahodama a pocákala bílou čokoládou.


Originál je jen s tím krémem a pocákaný hnědou čokoládou.
A přiznávám se, že "nehrkám", ale suroviny (bez kousků ananasu) projedu ručním sšlehaček a pak do toho zamíchám ananas


A ještě pro mlsaly - do krému přidávám ještě zakysanou smetanu a popř. tužší kokosové mléko....


 



 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1053 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.