Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Fofr omáčky na špagety

Sýrová a rajská, nechte si chutnat!

Autor: Polničková , 10.5.2004

Sýrová:


Dle počtu porcí se vezme potřebný počet trojúhelníčků měkkého smetanového sýra a smetana ke šlehání. Toto se uvede do varu (dokud se sýr nerozpustí). Když se vám to bude zdát husté, tak vyředit mlékem a když řídké přidat ještě trojúhelníček sýra. Kapičku osolit. Možno (a doporučeno) přidat čerstvou (nebo sušenou) bazalku, oregano a kdo má rád, tak může i stroužek česneku.


 


Rajská:


Na troše oleje zpěníme cibulku do sklovata. Osmažíme papriku (koření) a kdo má rád tak může přidat buřta nebo taky nic, následně přidáme rajský protlak (ochutíme- ocet, sůl, cukr) (můžete i rajčata). Uvedeme do varu. Ochutíme česnekem a majoránkou. Jak kdo má rád:o)


 


PS: nechte si chutnat. Zrzeček

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 582 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.