Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Salát s rozpečeným hermelínem - Jurina

Autor: Baruschka , 18.2.2008
Salát s rozpečeným hermelínem

1 balení salátových listů (nebo 1/2 ledového salátu)
1 zralá měkká hruška nebo šťavnaté jablko
1 hermelín
2 PL brusinkového kompotu
1 PL olivového oleje
2 PL citron. šťávy

1.
Gril předehřát na nejvyšší teplotu. Ovoce oloupat, rozkrojit na čtvrtky, odstranit jádřinec a nakrájet na centimetrové kousky. Hermelín rozkrojit na 8 dílků. Do zapékací misky ovoce, na to hermelíny.

2.
Salátové listy rozdělit na dva talíře. Smíchat brusinky, olej a citr. šťávu. Zapékací misku pod gril a 1-2 minuty rozpéct. Vyndat z trouby a umělecky rozdělit na saláty a poté přelít brusinkovou zálivkou. Podávat s čerstvým bílým nebo rozpečeným pečivem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 949 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.