Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

čínské řízečky od Katávky

Autor: Polničková , 2.7.2004

Napíšu recept jak ho mám napsaný a potom dodám poznámky, co přidávám:


4 porce masa (já používám kuřecí či krůtí, záleží na vás)


1 lžíce kari


1/2 lžíce pepře


1 lžíce pálivé papriky


1 lžíce magi


1 lžíce wolčestru


2 lžíce solamylu


2 vejce


1 cibule na kostky


osolit


Maso nakrájíme na kostičky a s ostatníma surovinama promícháme a necháme uložet. Stačí hoďka, ale když mám čas nechávám to do druhého dne. Potom pečeme na rozpáleném ohni jako bramboráčky či podobné malé placičky. Jsou takové hrbolaté.


A teď ty poznámky - Já nepoužívám magi ani wolčestr - používám sojovku, masa dávám kolik mám a někdy přidávám ještě žampiony a dávám pórek-ostatně já ho dávám skoro  všude. Ochutit si to můžete jak chcete, jen ty vejce a solamyl nechte, aby tio drželo při sobě!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 495 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.