Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník PŔÁTELSTVÍ
Chcete si zažádat o přátelství v našem deníčku? Čtěte, prosím, následující pokyny :-)


 Články 11 z 1 
 Přátelství PŔÁTELSTVÍ

Pratelstvi bude od nynejska udeleno pouze tem FB a FL, ktere se objevuji aktivne na diskusi, pripadne prispivaji do denicku nejakym dobrym tipem ci nazorem (to lze i bez udeleneho pratelstvi napr. pres Vzkazy) anebo pokud budou mit sveho "rucitele". "Rucitelem" se rozumi aktivni FB nebo FL, ktera jiz pratelstvi udelene ma.

Zaroven bude podminkou pro udeleni pratelstvi zaslani alespon kratkeho predstaveni se - jmeno, nick, rodinni prislusnici, bydliste (staci mesto), nejlepe datum narozeni (neni podminkou), mailova adresa, pripadne dalsi kontatky ci informace, iniciative se meze nekladou. Tento osobni medailonek je treba zaslat mailem na adresu nektere ze spravkyn - Baruschka - basksms@seznam.cz, Verka -verka.kyselova@seznam.cz nebo Gabulina - eliali2@centrum.cz.

Pro stavajici pratele FL denicku vyhlasujeme konecny termin pro vlozeni vyse zminovanych informaci do 30.11.2005. V pripade nevlozeni techto informaci bude pratelstvi odnato, ale rozhodne nic nebrani novemu zazadani si po splneni podminek.

Verim, ze toto opatreni prijmete s pochopenim a hlavne jako ochranu naseho soukromi. V kazdem pripade stale zustava spousta informaci verejne pristupnych a nema to ani vliv na posilani mailu od Lidy.

P.S.
Prosim stavajici pratele denicku, aby v pripade, ze budou vkladat svuj medailonek pod jinym nickem nez maji udelene pratelstvi, aby to tam uvedli a zabranili tak pripadnemu odneti pratelstvi z nedorozumeni :-)

Více ...
Vložil: Flylady dne 4.10.2005| 1 komentář | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 11 z 1 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.