Třešňová (nebo jiná) marmeláda z domácí pekárny od Mati :-)Autor: Správkyně , 7.8.2008 10:47:22
Suroviny - 500 g třešní nebo jahod • • • - 165 g želírovacího cukru 3:1 • • - 1 lžička citronové šťávy • • • • - 900 g třešní nebo jahod • • - 300 g želírovacího cukru 3:1 • • - 1 lžička citronové šťávy Postup Třešně vypeckujeme, smícháme s ostatníma surovinama, rozmixujeme tak, aby zůstali kousky ovoce (je to lepší) a dáme do nádoby, program džem.
Po ukončení programu nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, sklenky otočíme dnem vzhůru. Po deseti minutách sklenky obrátíme nazpátek. Je výborná, není přeslazená, právě tak akorát! Doba přípravy: Program džem. Zobrazeno doposud 1001 x.
|
Všichni uživatelé |