Chléb z domácí pekárny od Mati :-)Autor: Správkyně , 7.8.2008 10:49:13
Suroviny - 310 ml teplejší vody • • - 1 PL oleje • • - 1 PL octa • • - 380 g hladké mouky • • - 120 g žitné celozrnné mouky • • - 2 ČL soli • • - 1 ČL cukru • • - 2 ČL kmínu (mletý nebo drcený je lepší) • • - 1 ČL sušeného droždí • • - případně suroviny, kterými chceme chleba ochutit Postup Přesně podle postupu dávat do nádoby ingredience, dávat si pozor SŮL NESMÍ PŘIJÍT DO STYKU S DROŽDÍM!, program klasický, velikost ta menší, kůrka tmavá.
Doba přípravy: Program klasický, velikost ta menší, kůrka tmavá. Zobrazeno doposud 720 x.
|
Všichni uživatelé |