Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Brambory v alobalu s jogurtovým přelivem

Autor: Sosawosa , 2.1.2009 16:19:09
Suroviny
8 velkých brambor • 6 vajec • svazek naťové cibulky • 1 kelímek jogurtu • sůl • bílý pepř • trocha worcesterské omáčky •
Postup

Návod k přípravě: Brambory omyjeme, zabalíme po jedné do alobalu a pečeme na 200 °C necelou hodinu v troubě.
Vejce uvaříme natvrdo, cibulku nakrájíme na jemné kroužky.
Jogurt ochutíme solí, pepřem a worcesterem.
Oloupaná vejce nakrájíme a spolu s cibulkou přidáme do jogurtu.
Upečené brambor rozřízneme, přelijeme směsí a podáváme.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 427 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.