Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Kapr

Autor: listopadka , 26.3.2009 13:18:18
od Lupky
Postup
Kapra rozpůlím, pocitronuju a dám do druhého dne do lednice na plech, zakrytého alobalem nebo folií. Druhý den ho lehounce opláchnu od toho citronu, dám na plech, posolím, pokmínuju drceným kmínem, pokladu na něj kuličky jalovce a bobkový list a plátky másla a cibuli nakrájenou na půlkolečka, podliju trochou bílého vína a dám do trouby. Z másla a vína je úžasná šťávička, kterou to polívám a ke konci odendám alobal, aby ta cibule byla trošku opečená.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 727 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.