Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

svíčková pro iss

Autor: aachje skunk a tři holky , 12.5.2010 18:46:35
svíčková jak jí dělám já(čím jednodušší,tím lepší)
Suroviny
sádlo,hovězí maso(loupaná plec,krk,kližka,když je pěkně v celku)prostě prorostlejší hovězí,2krát celer,4 mrkve,1 petržel,ocet,mletý zázvor,bobkový list,10 kuliček pepře a 10 nového koření(může být i jalovec)hladká mouka, sladká smetana,máslo,špek,sůl ,mletý pepř,podravka,mléko
Postup
slaninu nakrájím na kostičky a osmahnu na sádle,nebo oleji.maso osolím a opepřím a vložím na slaninku a opeču ze všech stran,vyndám ,vložím do pekáčku,podleju trochou vody,přikreju a dám péct do rozpálené trouby.do výpeku nahážu postupně zeleninu nakrájenou na menší kousky,přidám kuličky koření,zázvor,ocet,b.list,podravku a míchám.až se začne zelenina smažit,přileju mléko,tak ,aby byla zelenina ponořená.nechám vařit do změknutí.stále dolévám vodu,aby byla zelenina ponořená.potom vyndám kuličky a b.list a rozmixuju.vezmu prázdnou flašku od okurek,dám do ní dvě lžíce mouky a smetanu,zavřu,pořádně protřepu a vleju do rozmixované zeleniny.půl hodky povařím a nakonec vložím kousek másla.maso peču a podlévám výpekem,můžeš i obracet.když neměkne,nasypu na něj půl prášku do pečiva,to dělá zázraky.když je hotové vyndám a nakrájím na plátky,výpek naleju do omáčky a ještě jednou pořádně rozmixuju ponorným mixétem.hotovo.citron,brusinky a šlehajda a knedlajs.mnam
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 529 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.