Filé na smetaně – rychlovkaAutor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 12.8.2014 21:32:43
Rychlé a chutné.
Suroviny na 4 porce • 1 lžička másla • 600 g rybího file • 250 ml smetana ke šlehání • 1 ks citron • 1 - 2 lžičky česneku drceného • 2 lžičky petržele jemně nasekané • sůl • 1 lžička koření čubrica Postup Rybí filé nebo filety vyndáme z mrazničky cca 1 hodinu před předpokládáným časem jídla. Rozložíme na prkénku a z obou stran pokapeme citronovou šťávou, potřeme česnekem a posypeme kořením. Necháme cca 15 minut odležet, citron zpevní rybí maso. Dno pekáčku potřeme trochou másla, naskládáme rybí filé, posolíme a zalijeme smetanou. Dáme do trouby, vyhřáté na 200°C. Zhruba po 20 minutách, během kterých uvaříme brambory, máme hotovo. Přidejte svůj komentář
(zatím 1 komentářů)
Zobrazeno doposud 302 x.
|
Všichni uživatelé |