Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Červená čočka po bulharsku

Autor: Severka + P 14 + L 10 + N 8 , 27.2.2009 19:11:32
Červená čočka je velice rychle uvařená a nemusí se předem namáčet a posléze ani ničím zahušťovat.
Suroviny
červená čočka • olej • cibule • papriky • plechovka sekaných rajčat nebo rajský protlak • bujón • pepř • sušená bazalka
Postup
Zesklovatím cibulku, přihodím spoustu nakrájených barevných paprik, možno i rajčata (čerstvá nebo z plechu), opepřím, přidám sušenou bazalku, červenou čočku, zaleju vodou, přihodím kostku zeleninového bujónu a vařím, dokud není čočka měkká a voda vsáknutá.

Jíme s chlebem.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 982 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.