Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Tyrolská pánev

Autor: wall123+Jiřík8/08 , 4.2.2011 21:52:01
Postup
osmahneš ochucené vepřové maso ( origoš recept jen sůl + pepř, já dávám gril. koření) nakrájené na kostičky podliješ troškou vody a chvilku podusíš, přidáš balení spätzlí (bavorské těstoviny - kupuji v Lidlu) zaliješ smetanou ke šlehání a zasypeš nastrouhaným eidamem a nivou a necháš roztopit, pak jen posypat pažitkou nebo petrželkou je hotovo~w~ - sakumprdum max 20 min vařen
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 419 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.