Plněný HermelínAutor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 26.12.2013 11:55:40
Dobrota k vínu.
Suroviny 2 Hermelíny • lžíce másla • hrst ořechů • 4 plátky salámu Herkules • lžička sekané petrželky Postup Hermelíny necháme vychladit v lednici, pak vyndáme, rozřízneme vodorovně a lžičkou opatrně vydlabeme mazlavý vnitřek Hermelínů. Dáme ho do misky, smícháme s povoleným máslem, můžeme lehce opepřit, přidáme na kousky nasekané ořechy a jemně sekanou petrželku. Do "mističek" z Hermelínu položíme po jednom plátku Herkula, pomažeme náplní. kterou jsme umíchali z vnitřku sýra a ořechů a složíme půlky k sobě. Pevně zabalíme do alobalu a dáme vychladit. Nejlépe necháme do druhého dne odležet. Krájíme každý Hermelín na 6 výsečí jako dort. Podáváme k vínu. Přidejte svůj komentář
(zatím 1 komentářů)
Zobrazeno doposud 505 x.
|
Všichni uživatelé |