Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Ženevské řezy

Autor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 30.4.2014 13:29:59
Rozpis je na 30 jednohubkových kostiček.
Ženevské řezy
Suroviny
4 plátky šunky (obdélníkové cca 10 x 15 cm) • 4 plátky sýra - např eidam (stejného rozměru) • 250 g másla • 4 lžíce mléka • 1 lžíce sardelové pasty • citronová šťáva • mandllové půlky nebo plátky • petrželka
Postup
Máslo necháme mimo lednici, aby povolilo, vyšleháme vidličkou nebo mixérem, pomalu přikapáváme horké mléko. Ochutíme sardelovou pastou a citronovou šťávou. Sýr a šunku rozložíme na prkénko a kromě 2 plátků šunky potřeme rovnoměrně máslovým krémem. Vršíme na sebe - začneme sýrem, dáme šunku, opět sýr a ukončíme nepotřenou šunkou.

Dobře vychladíme a druhý den nakráníme na jednohubky 1 x 1 cm a ozdobíme buď kopečkem ochuceného másla, mandlí a petrželkou, nebo kuličkou hroznového vína.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 634 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.