Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Recepty

[<<Předchozích 110] Poslední recepty ze všech kategorií 111120 z 320 [Dalších 200 >>] 

Telecí řízek plněný pšeničným bulgurem

Zajímavé využití dnes moderní suroviny.

Velikonoční medové jidášky

Velikonoční medové jidášky

Jidášky se jedly ráno na Zelený čtvrtek mazané medem. Pečivo pojmenované po Jidášovi má symbolizovat provaz, na kterém se zrádce oběsil.

Slané sýrové Raffaelo

Suprové občerstvení zejména k vínu.

Rumové měsíčky

Rumové měsíčky

Super cukroví - hned hotové a výborné na chuť.

Domácí Nutela

Recept z dob, kdy byla Nutela nedostatkové zboží, jen sporadicky přivezené ze západu. Ale české hospodyňky si vždy věděly rady.

Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Super dobrota hlavně pro děti, které ocení i to, že si jídlo samy připravují.

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Nejen, že je to moc chutné (a pozor - strašně syté), ale je to v podstatě společenská záležitost. Mícháte sýr, točíte ho na pečivo na vidličce a povídáte si.

Šneci na slano

Šneci na slano

Velmi oblíbené - dělala jsem na oslavu stých narozenin pratety a chutnalo to jak stoleté pratetě, tak její rok a půl staré pravnučce.

Domácí paštika

Domácí paštika

Jako husí játra.

[<<Předchozích 110] Poslední recepty ze všech kategorií 111120 z 320 [Dalších 200 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.