Recepty[<<Předchozích 110] Poslední recepty ze všech kategorií 111 až 120 z 320 [Dalších 200 >>]
Velikonoční medové jidáškyJidášky se jedly ráno na Zelený čtvrtek mazané medem. Pečivo pojmenované po Jidášovi má symbolizovat provaz, na kterém se zrádce oběsil.
Domácí NutelaRecept z dob, kdy byla Nutela nedostatkové zboží, jen sporadicky přivezené ze západu. Ale české hospodyňky si vždy věděly rady.
Švýcarské fondueNejen, že je to moc chutné (a pozor - strašně syté), ale je to v podstatě společenská záležitost. Mícháte sýr, točíte ho na pečivo na vidličce a povídáte si.
Šneci na slanoVelmi oblíbené - dělala jsem na oslavu stých narozenin pratety a chutnalo to jak stoleté pratetě, tak její rok a půl staré pravnučce.
[<<Předchozích 110] Poslední recepty ze všech kategorií 111 až 120 z 320 [Dalších 200 >>]
|
Všichni uživatelé |