| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Letní taneční a zálesácký tábor

Téma: Barevná cesta časem Program tábora: Dopoledne rozděleno na taneční tábor a zálesácký tábor, odpoledne a večer společný program obou táborů.
Kdy:28.7.2019 - 2.8.2019 (je nutné být od začátku)
Kde:Horský hotel Permoník v Novém Hrozenkově, leží v malebném údolí Vranča na úpatí Javorníků, v Beskydech, 20 km od Vsetína, směrem na Velké Karlovice.
Region:Vsetín
Popis:Milí táborníci, vážení rodiče, dovolujeme si Vás pozvat na dětský letní tábor, který jsme pro Vaše děti letos připravili. Mohou se opět těšit na zajímavý program, nové kamarády a prima vedoucí. Současně zveme i rodiny s dětmi na táborový pobyt.

Ve své činnosti klademe velký důraz na poskytování kvalitních služeb všem dětem bez rozdílu věku či pohlaví. Při tvorbě programu vycházíme z hesla "Kdo si hraje, nezlobí", proto je nabitý hrami, soutěžemi, sportem a zábavou.

Spousta dětí se k nám vrací z důvodu perfektně připravených celotáborových her, které mají vždy nějaké atraktivní téma. Hra je většinou koncipována tak, aby se děti bavily a aby si ji plnými doušky užily. Začíná realizovat hned v první den příjezdu dětí, ty pak mezi sebou vedou klání v různých disciplínách a sportu po celý týden. Celotáborové hry se připravují s velkým předstihem vedoucími, kteří uplatňují již letité zkušenosti s organizací a s prací na letních dětských táborech.

Letní dětský tábor je určen pro děti od 5-17 let. Po domluvě lze vzít na dětský tábor i dítě ve věku 5 let. Dětské tábory jsou obecně pro děti skvělým zážitkem. Poznají nové kamarády, zažijí spoustu dobrodružství, užijí si legraci, naučí se samostatnosti a týmové hře. V pozdějších letech budou s jistotou na letní tábor vzpomínat jen a jen v dobrém.
Mapa:
GPS:49°19'26.336”N, 18°12'37.473”E
Tip:
Nejlepší referencí pro nás je, že se k nám děti každý rok vrací, někteří dokonce jsou tak spokojení s prostředím, celotáborovou hrou i vedoucími, že absolvují i dva tábory v průběhu prázdnin. Dopřejte svým dětem nezapomenutelný prázdninový zážitek ….
Pořadatel:HP sport servis - centrum volného času, z.s.
Email:hunka@marimar.cz
Vložil: Marcel Huňka
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.