| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Fantasy a MtG tábor 2022: ZROD LEGENDY

Na našem táboře tě na 14 dní vtáhneme do Fantasy příběhu a celotáborové hry, kde se o vítězství utkají 4 družiny. Zažiješ jak bojové hry v lese (a to i s vlastním pěnovým mečem, co si vyrobíš) tak logické a strategické hry. V průběhu tábora se také staneš
Kdy:25.7.2022 - 7.8.2022 (je nutné být od začátku)
Kde:LPT Kachlička PS Svratka 396 01 HUMPOLEC
Region:Pelhřimov
Popis:Tábor je pořádán na tábořišti nedaleko Humpolce v blízkosti dvou rybníků a rozlehlého lesa. Kombinace těchto aspektů vytváří velmi klidné místo, ale zároveň je možné dostat se do civilizace ve velmi krátké době.

Každý rok vytváříme nový a úplně jedinečný program, ušitý na míru přesně pro náš tábor. Můžeš se proto těšit na hry a úkoly, které nezažiješ nikde jinde a žádné staré a tisíc krát opakované klasiky ti u nás nehrozí. Máme tedy co nabídnout táborovým nováčkům s hromadou očekávání, i zkušeným táborníkům, kteří už mají táborový život v malíčku. Při vytváření her vycházíme z let zkušeností, zpětné vazby účastníků a našich vlastních osobních i odborných schopností.

Čekají tě logické, běhací, plížící a strategické hry v lese a taky napínavé noční plížičky, nebo vodní bitva. Nemine tě ani tvorba vlastního meče, který rozhodně nebude sloužit jen jako rekvizita.

Během celého tábora se můžeš zapojit i do naší metagame, která tě vtáhne do příběhu a umožní ti získat tajné vzkazy, skryté odměny a speciální táborové bonusy. Nechybí ani dobrovolný doplňkový program jako turnaje v neobvyklých sportovních disciplínách, slackline, střelba ze vzduchovky, luku, kuše či praku, nebo i Battle Royale - v lese.

Každý den je k dispozici možnost dobít si telefon – notebook ale rozhodně nikdo nevyužije.
Mapa:
GPS:49°32'53.732”N, 15°25'14.639”E
Tip:
Skoro každý, kdo tábor jednou zažil na vlastní kůži, se stále vracel. Jednou, dvakrát – prostě tolikrát, do kdy mu to jeho věk dovolil. Z dětí se stali bahňáci (jak nazýváme družinkové vedoucí), pak programoví vedoucí a nakonec i hlavní vedoucí.
Pořadatel:spolek DreamWeavers
WWW:https://www.dreamweavers.cz/
Email:tabor@dreamweavers.cz
Vložil: Michal Janeček
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.