| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 5325  [Dalších 5285 >>]
Bleška27 46361
5.10.2008 12:08:40
Děkuju moc... líbí se mi ty lázně Leopoldov R^ a 1200,- na noc je v pohodě...jůůůů solná jeskyně... másáž mi asi nehrozí, hmmm to vypadá fakt pěkně.... děkuju ~;)
sedamyska 13611
5.10.2008 11:57:39
http://www.mic.uh.cz/ mrkni se sem, treba neco najdete
Analeh a zlobidla D+L 18104
5.10.2008 11:49:27
no jestli by jste měli zájem o ubytování mimo Kunovice tak kousek dál jsou Buchlovice je zde krásný zámecký park,zámek,lázně Smraďavka hrad Buchlov,autem dojedete na Velehrad,skanzen Modrá.Ubytování v této lokalitě myslím jde sehnat.
http://tic.buchlovice.cz/ubyt.html
Bleška27 46361
5.10.2008 11:24:10
Ahoj holky! Prosím o radu....jedeme s manželem do Kunovic, má tam turnaj a já na netu sháním ubytko, zatim mě nic extra neoslovilo. Samozřejmně hledám, něco krásnýho, levnýho, ~:-D~:-D~:-D prostě aby jsme si užili pěkný víkend za přijatelnou cenu. Taky bych se nezlobila za typy, kam tam s 20.měsíčním prďolkou jít...??? Předem moooooc děkuju za všechny odpovědi... jestli tedy nějaký budou ~:-D~;)
Ivory 67949
4.10.2008 16:52:26

Víš, já tím starým "materiálem" nemyslela vybavení....
Ivory 67949
4.10.2008 9:45:56

Včera se mi tady na pískovišti svěřila jedna maminka, co na ní při porodu zase nacvičovali ( křik doktorky na porodní asistentky, kolik jste jí toho oxytocinu proboha napíchali?) když chtěla v 1.DP vlézt do vany, dozvěděla se,že ne, protože by se unavila.......a další.je mi smutno z toho,že tu stojí nová budova porodnice, bohužel se starým "materiálem"......

takže vydýchávám...jestli tak jak my budou rodit ještě naše dcery, nebo už trochu líp?
Ivory 67949
4.10.2008 9:38:32

Ahoj Lí,

díky za tipy, třeba o Buchlovické zahradě sem nevěděla, přistěhovala sem se před dvěma lety, takže neznám mapu...

dívala sem se na stránky zmiňované MUDr., líbí se mi,že se k ní dá aspoň objednat a ne tam sedět 2hodiny c čekárně plné nemocných dětí.

Je dobře,že Želvička jede aspoň do Zlína, medicínsky vedené porody jsou bohužel téměř všude metoda první volby nicméně aspoň porodní asistentky velice dobře vědí, co si k ženě mohou a nemohou dovolit....což se nedá říct tady UH, kdo bohužel těžce klesá i schopnost řešit komplikace a PAtky si někdy do "huby" opravdu nevidí.

V týdnu tady je kam jít, jak probíhá v Akropolis to hlídání dětí, když jde maminka třeba na jogu? Přes týden tu aktivity jsou, musím zmapovat ty víkendy~j~~j~

Držím palce Želvičce, nakonec je to už zkušená rodička, když přežila UH, přežije už všecko....R^
12157
3.10.2008 21:00:41
Ivory- do téhle angliny chodíme taky :-) je to Helen dorona musím říct že po 1,5 roce má soňka dost solidní výsledky. No kam jít v okolí UH. my chodíme v létě ana podzim na buchlovickou zahradu, jsou tam zvířata (záchytná stanice dravých ptáků), nějaký tenmuflon a když už nic mraky pávů.. pak je super archeoskanzen na modré - též zvířata :-) a ty rybníky na modré, chodíme tamkrmit kachyn, v hotelu mlýn na velehradě je to docela baby freiendly ta restaurace...paksamo Lešná, aquaprk v UB.. no já bycjh t tu neviděla tak černě :-) jen člověk to nemá přímo v UH ale musí vyjet ven.. O mudr ti písnu na mejl. ale ona není až tak alternativní jakbys asi čekala či chtěla, je to normální Mudr jens tím že dělá i homeopatii. rozhodně u ní ale na angínu nedostaneš homeopatika ale ATB :-) prostě normální ale milá. napíšu víc. No a pak je super samozřejmě MC akropolis, tam je mraky aktivit pro maminky s dětma.. různé dílničky, nějaké fortografování, bubnování a já nebvím co ještě. tams e mi to zamlouvá teda moc a nabídka více než pestrá. no a ta kavárna s hernou na deltě :-) ta je taky super.

Jinak želvička se chystá rodit v ZL, ty jsi rodila v UH. to je propastný rozdíl. nicméně v ZL jsou dost proslulý lékařsky vedenými porody. na druhou stranu pokud to mamince nevadí a nemá informace nebo nedospěla do bodu shánění informacío přirozených porodech, tak je to možná líp nechat tak. ta informovanost všeobecně není ještě moc dobrá. a víra ve svatost lékařů přetrvává nadále. ještě to potrvá než pro nás bbudou lékaři partnery a než i oni se tak naučí chovat.

Tvého řpípadu je mi líto. jak jsi na tom s vypořádáním se špitálem?

želvi? už??? myslím na teb :-) napíše náms em někdo zprávu že už to máte za sebou?

Ivory 67949
30.9.2008 18:30:03

Želvičko,

bez protrhnutí vaku blan není vyvolávaný porod. Mně se o něm nikdo neobtěžoval říct...
Statisticky ( podle závěrů WHO a Cochrane databáze( je vyvolávaný porod spojen se ZVÝŠENÝMI RIZIKY.A navíc je vyvolávání často zbytečné.
V posledních letech stoupl počet vyvolávaných porodů na trojnásobek ale nedošlo ke zlepšení perinatologických výsledků ( větší počet živých a zdravých miminek a matek).
Ano, pokud je tělo a plod na porod připravené, což ti ale nikdo nezaručí a nepozná, vyvolávaný porod se rozjede bez problémů.Pokud ne, smůla...
Zdůrazňuji, že píšu o zvýšeném riziku, ne, že to tak musí být vždycky.
Tady v okolí chodí hodně ženských, co se po 2dnech marného vyvolávání doprošovali sekce, nebo skončily zbytečně kleštěma.
na monitor nemusíš každý den, nech si porod vyvolat,ale pak se ti možná nebude chtít jezdit s dítětem každý den do Uh na rehabku cvičit s miminek Vojtovku, taky následky zpackaných vyvolávaných porodů.MMCH pojiš´tovny, dnes dělají nemocnicích problémy, pokud mají větší procento sekcí,( takže se sekcí čeká na poslední chvíli...za to tak zaplatila manželova sestřenka, pak dojížděla denně do UH na Vojtovku s dítětem).Dnes můžeš vyvoláváním porodu strávit i 4dny, díky této politice.Hodně se změnilo, cos rodila naposledy.
Nic ve zlém, ale když vidím tu víru žen v Boha jménem gynekolog,tak je mi jasné,že se tady dlouho nic nezmění.Proč asi budou 8.října ženy demonstrovat před ministersvem zdravotnictví?Právě za to,aby porodníci svými zastaralými zásahy sami komplikace do porodu nepřidávali.
Bibi-bari 12410
30.9.2008 18:14:48
Ivory, o protrhnutí vaku blan mě vždycky doktor/doktorka informovala a ptala se, zda chci nebo ne. To samé se dělo i teď při domlouvání vyvolání. Dr. se mě sama ptala, zda ano či ne. Takže si myslím, že to zase až tak strašné s těmi dr. nebude. Jinak Štěpík byl vyvolávaný skrze velmi špatné monitory a byl to lehký rychlý a bezproblémový porod bez komplikací. Což se nedá říct o spontánním porodu s Jindrou, který málem skončil kleštěmi. Takže to nemusí platit vždy. Vzhledem k tomu, jak daleko do porodnice mám, jsem se rozhodla tak jak jsem se rozhodla, nikdo mě nemusel přemlouvat a bylo to moje rozhodnutí. Navíc si nemůžu dovolit chodit každý den do porodnice na monitory třeba dvakrát denně ještě dalších čtrnáct dní. Uvidíme co budu říkat po porodu, že??? Nic ve zlém.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 5325  [Dalších 5285 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.