Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

<<Následující článek(prohlížení deníku Jak na holčičku)

5 zásad na holčičku

Autor: Lvice+lvíčata , 5.3.2009

Na holčičku.



1. Styk nasměrovat před ovulaci nejlépe na 3 den a nejméně na 2 dny = 48 hodin, kdy žijí většinou už jen holčičí spermie, 2 čárky na OVU testech znamenají stop. Test 2 čárky neznamenají OVULACI, ale že ovulace pravděpodobně začne probíhat 24-48 hodin od naměření.



2. změna prostředí pochvy na kyselé prostředí výplachem octové vody (50/50 poloviny octa polovina vody)



3. dodržovat asi 3 měsíce před početím zásadotvornou stravu , hlavní složku tvoří třeba syrová zelenina



4. VÝRAZNĚ omezit solení i slazení, snížit hladinu cukru v krvi ( častější jído a ZMENŠENÍ VELIKOSTI I POČTU porcí jídla mají na toto velký vliv)



5. styk dle teorie doktora Shettlese – bez orgasmu udrží se kyselé prostředí v pochvě, vhodná misionářská poloha



PODROBNOSTI K ZÁSADĚ Č.1 a č.4


ZÁSADA 1. Styk nasměrovat před ovulaci nejlépe na 3 den a nejméně na 2 dny = 48 hodin, kdy žijí už jen holčičí spermie, 2 čárky na OVU testech znamenají stop. Test 2 čárky znamenají, že NENÍ ovulace, ale OVULACE začne pravděpodobně probíhat asi za 24 hodin až 36-48hodin od naměření.


POZOR není asi žádná prokázaná doba, že klučičí spermie žijí jen 48 hodin. Obecně spermie žijí v těle ženy až 7 dní. Tuto informaci 3dny berte s rezervou a pokud nevíte jak dlouho vám spermie vydrží použijte způsob přibližování se k OVULACI. Některé holky uvádí, že sexíkem už 1 den před MC se jim podařilo otěhotnět a mít holčičku. Spermie dle dohledaných lékařských informací dokáží žít v těle ženy až 7 dní, ale uvádí se, že jejich oplodňovací doba se pohybuje ovšem jen 2-3 dny. Doporučuji počítat a začít zkoušet raději min. těch 7- 8 dní před OVU a po 1-2 neuspěšných otěhotnění se o den přiblížit k OVULACI. Pro přiblížení v rozmezí 3-2 dny, bych doporučovala se přibližovat jen o 12 hodin. My tuto metodu přibližování k OVU použili.


ZÁSADA 4. výrazně omezit solení i slazení, snížit hladinu cukru v krvi i častější jído a menší porce mají na toto vliv Hlavně omezit solení, nezbytné!!!


Holky, které mají holčičky uvádí, že jedly málo 1-2 jídla za den, případně spousty sladkých jídel. Sladká jídla a sladkosti zvednou cukr v krvi jen na krátkou dobu a pak zase cukr v krvi prudce klesne. Ovšem třeba po mase anebo po pečivu se drží cukr v krvi hodně vysoko a hodně dlouho a to je právě na holčičku špatně. Pro holčičku volte, proto ptraviny s nízkým indexem cukru. Vždy v době pokusu o otěhotnění jsem jedla velmi málo, skoro bych řekla, že jsem ty dny než došla a proběhla OVULACE spíše hladověla, aby byla nízká hladina cukru v krvi, aby si tělo nemyslelo, že uživí kluka.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 5 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 6195 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.