|
|
Králík na smetaně od Sasu |
|
Autor: segi , 21.3.2008 | |
| Prospikujes kralika spekem, posolit a dat na nej zeleninu. Bud podusis na masle kupovanou mrazenou smes na svickovou, nebo sklenku Halali. Malou ji muzes pridat i k te dusene zelenine. Doda vybornou chut. Kralika do ty zeleniny nalozis a pridas jalovec, bobkovy list a muzes (ale nemusis) trosku tymianu. A takhle nalozenyho ho nechas nejlip do druhyho dne. Takze jestli chces varit zitra, tak to mas ted co delat ![~j~](http://www.rodina.cz/g/s/6.gif) Jinak kdyz nemas smes pod svickovou, ale budes davat kazdou zeleninu zvlast, tak mrkve by mela byt cca tretina, jinak je to moc oranzove a hlavne strasne nasladle. Druhy den to podlijes vodou a das pect. Az je kralik upeceny, tak vyndas to koreni a zeleninu se stavou rozmixujes a zadelas smetanou. Kdyz je to moc huste, nebo potrebujes vic majdy, tak pridej vyvar. No a k tomu houskovy knedlik.
|
|
Zobrazeno doposud 673 x.
|
|