|
|
Zelňačka za 25 minut |
|
Autor: Cukřenka , 23.8.2005 | |
| Zelňačku vařím tak, jak mě naučil táta - osmažit na pánvi cibulku+kuřečí párečky (nebo klobáska), vypnout plyn a následně zasypat sladkou paprikou a moukou. Vedle v hrnci uvařím zelí (mohu i pár brambůrků) a vše z pánve vyklopím do hrnce se zelím - chvíli povařím, aby se mouka pěkně provařila a vše propojilo. No a nakonec přidám cca 5 stroužků česneku a zasypu majoránkou (ona když se vaří, tak hořkne). Podle chuti mohu dosolit, třeba i kápnout octa, pokud nemá ten správný šmak :) No a na talíři si na ní ještě kydáme zakysanou smetanu. Já bych se po tom utloukla! :o) |
|
Zobrazeno doposud 673 x.
|
|