Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Kuchyňka pro holčičky

Autor: Jurina, 2 děti (07/02, 04/04) , 5.10.2005

Ráda sleduju na PRO7 pořad S.O.S. Nedávno tam dělali pro holčičku kuchyňku. Mě to nadchlo a protože budou vánoce, podělím se s váma o nápad:



Vzali bílý Ikeácký stolek LACK (299,-), na ten nakreslili zvrchu čtyři černá kolečka jako sporák. Pak vzali obyčejnou svíčku (čajová se jmenuje?), vydělali vosk, vysunuli z něj knot a ten vosk tam vrátili. Nabarvili to nějakou barvou (co ladí do pokojíku) a přivrtali z boku na stoleček (tím kovovým ven, vosk zůstane uvnitř, není vidět, jen tvoří výplň). Čtyřikrát = vypínače (dá se s nima otáčet). To byl sporák. Ještě přijde na řadu dřez:



Taky ten stoleček, tentokrát na něj nalepili ze stříbrné samolepící folie ovál jako dřez, fixou nakreslili kolečko jako odtok a přišroubovali špunt na řetízku. Kohoutky na vodu udělali taky z těch svíček, stejným postupem jak jsem popsala nahoře.



Pod stolečky se krásně vejde plastový box z Ikea, kde může holčička dávat nádobíčko, mimochodem, dnes jsem byla v Brně a mají nááádherné kastrolky - sada za 299,- ale materiál ocel, žádný čínský plast. Na ty jsem já alergická.



Nad stolečky přivrtali poličku s háčkama na nádobíčko.



Já to budu vyrábět pro Julinku, když se povede, můžu vyfotit:-)





Jurino, ja sem pridam odkaz na vyrobu kuchynky z internetu:


http://familyfun.go.com/decorating-ideas/decorating/feature/famf0902_proj_kitch/ (navod je v anglictine) . Gabulina

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 4 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1189 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.