Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Tipy do dětského pokoje


 Články 110 z 17 [Dalších 7 >>] 
 Hry na stáhnutíTipy do dětského pokoje

a href=http://www.rapidshare.com/users/K2ET8S?byfilename=1
http://deskove-hry.110mb.com/

Více ...
Vložil: Hankie+3 dne 19.10.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Lego plánkyTipy do dětského pokoje

Prima web, na kterém se dají najít lego plánky, které už ratolesti roztrhaly: the brickfactory. Hledat se dá podle čísla setu, názvu, tématu, roku prodeje.

Více ...
Vložil: Hankie+3 dne 19.10.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Ubrousek na trickoTipy do dětského pokoje

(jedna dobra duse mi to takhle krasne popsala a me prislo skoda to sem nedat)

vystřihneš si hrubý obrys motivu který budeš aplikovat a podle něj vystřihneš přibližně stejný obrys z mřížky
Vrtsvy zažehlení mřížky za sebou půjdou takhle :
1.pečící papír
2. na něj ubrousek (už s odstraněnými vrstvami) - líc motivu leží na pečícím papíru, ty koukáš na rub (zadní stranu ubrousku)
3. na ubrousek pokládáš mřížku lepidlem dolů, uhladíš - ty se koukáš na krycí papír lepicí mřížky
4. znovu pečící papír a celé to zažehlíš
Když to vybalíš máš na ubrousku přilepenou mřížku i s papírem, já v téhle fáci vystřihávám detaily, protože je ubrousek super zpevněný, nekdo to dělá až po sundání papíru, pak opatrně slupneš krycí papír - když to jde špatně tak to nahřeju ještě trochu žehličkou.
5.zbyde ti ubrousek který má na rubu vrstvu lepidla z mřížky
6.rubem (na něm je lepidlo) pokládáš ubrousek na triko, přes pečící papír to celé zažehlíš, to už ti tam motiv dobře drží a ty ho pak jen zvrchu zafixuješ lepidlem a zase po zaschnutí zažehlíš. Já osobně dávám lepidlo zažehlím, znovu lepidlo a zase zažehlit.

tady je ta fixacni mrizka, maji ji v galanterii,ale at vime co hledat :-)
http://www.stoklasa.cz/fixacni-mrizka-zazehlovaci-sire-30mm-kari-x115492

Více ...
Vložil: Zdislava a kluci dne 8.10.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Tunel pro dřevěné vláčkyTipy do dětského pokoje

Claire z dubňáčků 04 vymyslela úžasný tunel pro vláčky - koupila domeček pro křečka za cca 50,- Kč, vyřízla otvor a barevně to dotvořil její syn :-)

Více ...
Vložil: Baruschka dne 20.1.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 školní baťoh pro prvňáčkaTipy do dětského pokoje

Pro Honzu jsme kupovali školní baťoh od firmy Topgal, kolekce Chilli večerníček. Je modrý, s obrázkem Křemílka a Vochomůrky - hledala jsem na netu, ale nenašla, asi jsou teď mimo sezónu vyprodaní. Baťoh má polstrovaná záda, polstrované popruhy, reflexní proužky a ve dnu je schovaná pláštěnka na baťoh. Hlavní část je rozdělená na tři přihrádky - ve velkém nosí učení, v prostředním tělocvik nebo ručníček, prostě to, co zrovna přenáší, v nejmenším má svačinu. Po každé straně je další kapsička, jedna je zdvojená. V pravé nosí klíč a stravenku, v levé má kapesníky a v té síťované lahvičku s pitím. Všechno je tak od sebe odděleno. Pokud se mu rozmáčkne sváča, nezašpiní nic jiného, totéž z pitím - pokud se vyleje, nevadí to. Baťoh funguje druhým rokem, pořád je super, určitě ještě rok nebo dva vydrží, tipla bych i déle, ale to už neprojde ten Večerníček :-) Pak ale stejně budu zase kupovat baťoh od Topgalu. Jo, stál 840,- Kč. V albu Dárky na Vánoce je fotka podobného, náš je modrý a s jiným obrázkem. Síťka na lahvičku je u té kapsičky, co ji vidíme levým okem :-) Když jsme se rozhodovali jestli aktovku nebo baťoh - aktovku většina lidí kupuje jenom do první třídy, aby byla ta "aktovka pro prvňáčka", do dalších tříd jdou stejně do baťohu. Na aktovky jsme se dívali taky, ale zdálo se mi, že je úložný prostor špatně řešený, navíc byla šíleně drahá a ještě měla pokažené zapínání. Váhově nebyl rozdíl, i když se baťoh zdál robustnější, váhově byl úplně stejný jako aktovka - něco kolem 1 kg. A pouzdro? Moc to neřeš. Honza chtěl taky dvoupatrové, ale to je pro prvňáka zbytečnost. Má co dělat, aby udržel jakýs takýs pořádek v obyčejném pouzdru, co se jenom rozevře. Honza potřebuje gumu, strouhátko, hadřík na otírání pera, 2 x plnicí pero s trojhranným úchopem (48,- Kč), dvě tužky č. 2 (trojhranná se neosvědčila, je dražší a on ji ostrouhal za dva dny...), pastelky v základních barvách - šest základních + růžová a oranžová mu stačí doposud. Pastelky kupuju trojhranné, zn. Maped, mívají balení 12 ks, ve kterém je i strouhátko, bývá za 35,- Kč. U těch trojhranných pastelek pozor, poprvé jsme koupili jakési divné, nebyly na pohled tlusté, ale tenké taky ne, protože se normálním strouhátkem nedaly ostrouhat, museli jsme shánět to maxi strouhátko. Teď do druhé třídy jsme přikoupili ještě oboustrannou modro-červenou pastelku a fix na psaní na tabulky. Nic dalšího nechtěli. Normální fixy děti ve škole nepoužívají, protože tím propíšou deset dalších stránek, pokud potřebují voskovky nebo nůžky, mají je stále v kapsáři na lavici.

Více ...
Vložil: Hankie+3 dne 6.11.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Místo cestovní postýlkyTipy do dětského pokoje

Martina, Dita 1 rok

Dobrý večer, četla jsem tady o té cestovní postýlce, my jsme to vyřešili tak, že jsme za babku (500) koupili starší síťovou ohrádku, do ní jsem dala 3,5 cm tlustý molitan a povlékla ho do staršího povlaku od peřinky. Celá se složí na placato na dno kufru v autě (nemá to tu tašku, takže do velkého ig. pytle), rychle se rozloží, je stabilní. Akorát je menší než cestovní postýlka (asi 100x55), ale malé je rok a ještě se tam vejde, a počítáme s ní i na Silvestra.

Více ...
Vložil: Baruschka dne 20.9.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 obrazek - zviratkaTipy do dětského pokoje

takze nejtezsi bylo vybrat obrazek - samozrejme ze jsem to nekreslila ja,ale vytiskla na PC
http://www.icar.pl/product_info.php?cPath=127_212&products_id=853
http://www.pruhovanakocka.cz/shop/obj_img.php
pak prisel na radu kopirak a obkreslila jsem to na tu desku z rossmana (3kusy za 39,90 (http://www.akcniceny.cz/detail/264901/)
vybarvila akrylatovyma barvickama (dela se s nima jako s temperama) a nakonec obkreslila lihovym fixem,jinak nesulka to kreslila na ramecek z ikei a kreslila to temperama....

Více ...
Vložil: Zdislava a kluci dne 11.9.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 obrazek - archaTipy do dětského pokoje

vybrat obrazek - samozrejme ze jsem to nekreslila ja,ale vytiskla na PC, vytisknula, prenesla pres kopirak na ctvrtku,vybarvila pastelkama,obkreslila lihovym fixem a hotovo :-D

Více ...
Vložil: Zdislava a kluci dne 11.9.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Sedací pytle, člověče nezlob se, panákTipy do dětského pokoje

Zdislava (Vojtisek 29.9.04)

sedaci pytel vypada takhle a mam na oba strih:
http://www.dracek.cz/default.asp?CatID=2039

usit clovece nezlob se:ano ano bude to site az dostanou u nas ve "vse za 38,-" deku,tak koupim 2 barvy a nasiju tam policka jako clovece nezlob se a figurky budou maly polstarky, jenom cekam az jim ty deky privezou takze vojtik bude mit deku a zaroven clovece nezlob se,planuju jeste panaka,ten bude jednodussi.

daji se koupit pry v baumaxu,bauhausu,nebo nejakym takovy velikym kramem,je to polystyrenova izolacni drt,jenomze u nas nic takoveho neni a tak mi to povezou primo od vyrobce k nam do stavebnin, teda az sem pojedou s kamionem,protoze takovy maly mnozstvi by se nevyplatilo sem vezt,takze cekam cekam na kulicky :-(

jo a do jednoho pytle se dava cca 200-220 litru. taky cely pytle maji i ve scontu,nebo v takovyhle kramech,jenomze ja chci jeden do obyvaku a barevne se mi zadny nehodi,ale objevila jsem latku v Ikee (129,- kc za metr) a kulicky vyjdou 1 000 litru za 600,- (v tech velkikych obchodech je maji tusim po 200 litru a cena okolo 200,-) a ja planuju usit jeden pytel do obyvaku,jeden do detskyho a jeste do detskyho bocni madraci k zebrinam (kulicky jsou lehke)

Tuleník (dva 6/04)

kontakt na kuličky jsem kdysi našla na nějaké diskuzi tenhle

RIGIPS, Počernická, Praha 10, tel. 296 411 777. Tento materiál tam kupujeme za 75,00 za kg a jmenuje se to perle EPS 70 Z

 

Více ...
Vložil: Flylady dne 17.2.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Pohádka o uklízecí víle :-)Tipy do dětského pokoje
aneb jak zapojit děti

Lucie + 2 princezny

No, maly deti 15 minut v pohode vydrzi v ohradce nebo ve vane (vypustene, ale s hrackama). Nebo kdyz delas neco akcniho, treba utiras prach, tak se ty batolatka rady pridaji a smudlaji hadrickem jako mama. Vetsim detem se uz da rict, pockej chvilku, az mi zazvoni budik, ony to rychle pochopi. Olivii jsem ukazala na webu FlyLady a rekla jsem ji, ze je to uklizeci vila, ktera nam radi, co mame uklizet. Tahle hra ji docela bavi, pta se, co mi dneska vila rekla, obcas mi pomaha (coz casto znamena, ze to jde hur, ale co se da delat), nekdy prijde sama, ze chce jit uklizet, a kdyz se ji nechce, tak vi, ze za chvilku toho necham. I se mi dari ji naridit budik na 5 minut a rict, ze kdyz do te doby stihne uklidit pokojicek, dostane po veceri bonbon nebo si s ni zahraji clovicko. Taky ty 15/5 minutovky podporujou schopnost odhadovat cas.

Více ...
Vložil: Flylady dne 31.1.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 110 z 17 [Dalších 7 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.