Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

¨TURISTICKÝ ATLAS ČESKO

Autor: Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. , 4.10.2005

Tento dárek nebudeme dávat,ale budeme si ho přát. Rádi putujeme nejen po České Republice.


Základem atlasu je podrobná turistická mapa, doplněná o značené i připravované cyklotrasy včetně jejich čísel. Samozřejmostí jsou vrstevnice po 10 m a stínovaný reliéf terénu. Mapa podporuje GPS. Pro souřadnicovou síť je použit systém S42.

Celé území Česka najdete na 626 mapových stranách. Úvod publikace nabízí několik základních informací o turistice a cykloturistice, v závěru je mapová část doplněna rejstříkem obcí.

Atlas je uspořádán do pořadače (šanonu) a vložen do kartónové krabičky. Jednotlivé listy lze tedy kdykoliv jednoduše vyjmout, vložit do připraveného PVC přebalu (mapníku) a použít na turistiku či cykloturistiku. Po návratu jej opět zařadíte zpět. Pro zájemce o aktualizaci připravujeme jednoduché reedice poškozených či aktualizovaných stránek formou dotisků, či pouhým stažením z internetových stránek.


Záruka aktualizace

Připravujeme (cca do 1 roku od 1. vydání) jednoduchou formu aktualizace. Zájemci si budou moci dokoupit pouze aktualizované listy. Zničili jste si list? Nevadí, stačí si dokoupit (nebo jednoduše stáhnout z internetu) pouze tento list nebo stranu.


více na http://www.shocart.cz/e-shop/select_det.php?id_vyrobek=146&z=0&skupina=2&razeni=a.Nazev&odkaz=1&detail_search=true&zeme=8&obsah=2

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 499 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.