Já bych k tomu receptu pro takový nemehla dodala totiž ještě pár drobností, já vím, že to třeba těm , kdo peče často, může připadat zbytečný, ale mně by to včera asi pomohlo... -uleželý těsto si dát do tepla alespoň několik hodin předem, jinak budete válet a válet a válet, nejde to, z toho studenýho... -vyválet tenkou placku, perníčky jsou pak rychle upečený a ty tvar vypadají jemně.... natírat tím vajíčkem spíš jen potom, ještě horký...mně právě zflekatěly ty, který jsem natírala vajíčkem i před... -kdo má tak pitomou troubu jao já, tak nejlíp to péct po jednom plechu, njinak je každej plechjinak barevnej... těsto si pomoučit na válečku i na vále, jinak se to potom z toho válu trhá... -dělat spíš symetrický drobný tvary, líp to pak vypadá i se to zdobí...
Pozn. Fed, díky moc za to! Právě se taky chystám péct poprvé a tohle jsou rady k nezaplacení! bara |