Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

koprovka

Autor: HelenaPa , 14.9.2007
3dcl mlíka, v půlce studenýho rozšlehat 4 lžíce hl. mouky a druhou půlku přivést k varu, vmíchat zbytek mlíka s moukou, povařit, přidat kysanou smetanu a trochu vývaru, aby byla konzistence omáčková, pak přidat pár lžiček sterilovanýho kopru, mírně dosolit a dosladit, případně přikyselit nálevem z kopru.
Mlíko můžete dát UM, nebo bio nebo normální, jak se cítíte. Sterilovanej kopr jsem objevila bez Éček, jen s octem a cukrem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 778 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.