Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Gazpacho - studená španělská polévka

1,3 kg rajčat, 1 střední salat. okurka, 1 zelená paprika (ta dlouhá světlá), 1 nebo kousek červené papriky, 1 menší cibule, 1-3 str. česneku (dle chuti),
sůl, pepř, kus starého rohlíku, olivový olej, vinagr

Autor: listo-padky , 9.8.2006

Rajčata spaříme a oloupeme, to co se má loupat tak oloupeme, jinak vše očistíme a nakr. na kousky. Dobře vše rozmixujeme ponorným mixérem, osolíme, opepříme. Přidáme namočený rohlík, vinagr a olivový olej. Zředíme vodou na požadovanou hustotu. Všechny ingredience se dávají dle chuti, když někomu neleze česnek tak ho tam nedá. Podává se s kostkama rohliku opečenýma na másle. Mňam dobrou chuť.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 225 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.