Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Aby se nepoškrábaly skříňky v lince

Autor: Flylady , 18.9.2006

Barka, Daňátko 12.6.2004


Mohli byste mi prosím poradit, co zvolit jako podklad do skříňek kuchyňskch linek tak, aby se povrch nepoškrábal a dobře udržoval a vypadal?


Baruschka


Barko - do šuplíků ti poradím různé rozřaďovače příborů - fakt nevím, jak se to jmenuje .-)) - prostě takovej ten košíček, ale ty se asi ptáš spíš na hrnce a tak, co? Dává se běžně úklidový papír - koupíš v papírnictví nebo i drogeriích pod tímhle názvem - anebo třeba koupit samolepící tapetu a jednou za čas jí prostě vyhodit a vyměnit. Jsem zvědavá, s čím příjdou ostatní :-))


Maulinka


Já taky používám úklidový papír. Je buď povoskovaný nebo vosková folie (tuším se to tak jmenuje).Je to rula 10x0,5m, ten povoskovaný stojí kolem 60,-Kč. Je už v různých dezénech, takže se nebát a chodit a vybírat, který Ti padne do oka. Já mám např. hnědý kostkovaný (ale ty kostky jsou s dezénem dřeva). Barevně sedí k lince a není to jako pěst na oko.


Hankie+3


Já mám ve skříňkách voskovaný úklidový papír s modrobílými kostičkami - mám žlutomodré nádobí a žlutý papír nedělají :-)

Tchýně to řeší maličko jinak - má tam nastříháno z materiálu, co se z něj dělají igelitové ubrusy, je to ten hrubší, podšitý textilií. Cena za metr snad kolem 30,- Kč??


Hanka, 3 deti


ja mam noze a pribory v priborniku (?) a hrnce mam v otocne rohove skrince, kde stoji na plastu, takze nic neodiraji a dobre se to myje.


Péťa a Elinka 11/05


Původní majitelé baráku slíbili, že tu kuchyň nechají, ale nestalo se tak, takže naše kuchyň se právě teď skládá ze skříňky s dřezem a různých starších skříněk. Do těch jsem vlepila kusy lina. Vypadá to hezky, mají různé vzory.


Kopretin@


Ještě jsem chtěla dát tip na protiskluzovou podložku pod hrnce a příborník z Ikei. Je modrá(nevím,jestli i jiná). Je to drahé,oproti úklidovému papíru,ale pod ten příborník,pokud není na míru šuplíku,je to super věc.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1035 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.