Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Zařizujeme kuchyň

Autor: Flylady , 10.5.2007

vychytáno v diskusi








Ke kuchyni-já mám nad troubou malou přihádku s výklopem,je asi je 15 cm vysoká a je na plechy a mřížky. Zatím tady vařím jen dva týdny,ale tohle mi připadá bezva. Na šuplíky jsem už po zkušenostech z mé staré kuchyně kladla důraz a musím stále jen opakovat,že to je bomba věc. Mám jich devět,doporučuji plnovýsuvy a je to fakt pohoda. Je mi jich dokonce málo. V jednom roku nemám nic. Jen koše a to slepé místo. Ale tam jsem plánovala termosky a věci,co vytahuji jednou ročně (formu na beránka apod) a v druhém mám ten drátěný,otočný program. Truhlář mi ho vymlouval,že tam vznikne dost nevyužitého prostoru,ale to za tu pohodlnost přístupu stojí. Nemusím se tam shýbat,jen pootočím,no perfektní.
Jako Monika jsem teoreticky vařila na papírovém plánku a tím vymyslela dost věcí a zatím to tak je i v reálu.







Hanka3


kuchyn nevypada spatne, ale ja bych asi trochu poopravila par veci. Ja osobne bych si drez pod okno nedala. Ja tam mam pracovni plochu a delam hlavne tam, protoze pohledem ven se krasne uklidnuji. Navic na parapetu mam par kyticek a nechtela bych, aby jim tam strikalo ze drezu. Dale mne osobne se ostruvek velmi zamlouva, ale chtela bych zaoblene hrany a ty police pod nim, sice mozna vzdusne, ale desny lapac prachu a budes tam muset mit stale poradek, jinak to bude vypadat jako neupravena kuchyn. Mezi sporakem a lednici je apoteka (mimochodem opravdu bajecna vec) a navic uz se delaji desky, ze to ani nevadi, ze je lednice blizko tepla. Mas tam supliky, to je dalsi uzasna vec, uvidis, budes s nimi moc spokojena. No, ta mikrovlnka je mozna opravdu vysoko, jak to bude v realu? Hele, kluci si uz sami ohrivaji jidlo, kdyz je nouze a zaplatpanbu za to. barvy, no to nelze radit, ja mam radeji svetlejsi, ale kazdy ma jiny vkus. Ale kuchyn je velka a klidne bych skloubila dve barvy .


Monika+Tobi 10/02


já promýšlela kuchyň hodně dlouho, no asi od Vánoc a konečnou verzi objednala ve středu, hip hip hurá :))
Ten ostrůvek jsem v jednom návrhu měla taky, ale musí na něj být dost místa, takže ho nemám. MW je dost vysoko a lednice daleko, ale to už se tady psalo. Baterie pod oknem není problém, jsou sklopné, výsuvné, nebo se dávají do hluchého místa při otevřeném okně, jen je problém s pracovní deskou, je výřezem na dřes zeslabená a nedoporučují na ni sedat, klekat nebo stoupat při mytí okna, já tam dala užší skřínky pod dřez, na utěrky, aby se to zesílilo. Co se mi hodně osvědčilo koukat na obrázek a dávat věci do poliček, šuplíků a skříněk a pak vizuelně vařit. Zjistila jsem dost věci, které jsem před tím neviděla. Nevím jak jsi vysoká, ale ta dlouhá police nahoře s vyklopnýma dvířkama - zjisti si, jak se ti ty dvířka vyklopují, já tam zrušila pístové otevírání a mám tam kloub, který mi nevyjede až nahoru ale zůstane v té poloze v jaké pustím, no mám to nějaké krkolomné snad je to srozumitelné. Chodila jsem po kuchyňských studiích a otevírala skříňky, skoušela kam dosáhnu a co mi dělá problémy.
Ještě jsem nějak nepostřehla jak máš udělaný roh vrchních skříněk. Kuchyň mi nakonec dělá stolař (dnes se jim říká truhláři) a stále mi nutil rohovou skříňku do rohu, neuměla jsem se s ním domluvit, že když dám něco dozadu do rohu, tak to v životě nevytáhnu, tak proč platit dřevo a nenechat to vzdušnější. Oni jsou rádi narvat tam co nejvíc skříněk a polic, a samo různých pístů a co nejdražší pojezdy na šuplíky, na ty nejvíc používané ano, ale pod troubu jsem si nechala dát jen dvířka, stejně tam budou plechy a formy, které nevytahuji denně a tak dále....

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 911 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.