Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Trouba, mikrovlnka - čištění

Autor: Flylady , 14.9.2005

Čím čistíte připečeniny?


Anouk


Pokud byste si devčata chtěl někdo náhodou zakoupit pěnový čistič na trouby ve spreji GRIL LYNN, tak si to raději rozmyslete.
Na nerezu zůstaly fleky a tak jsem na to stejně nakonec musela vzít Cif co "poškrábe a nevyčistí":-). A to mne čeká ještě plech zevnitř s pořádně připečenými skvrnami. NEDOPORUČUJE!


Ivouš


Začala jsem mikrovlnkou (nános už bil do očí hned při vstupu do kuchyně, před pár týdny jsem zkoušela citrón a nic se nestalo) a použila jsem LYNN určený na mikrovlnky. Nastříkala jsem jí, odskočila si a po návratu jsem se málem vztekla, protože se nestalo absolutně nic. Pořádně jsem si zanadávala, nacákala dovnitř další vrstvu a odskočila si. Po další půlhodině už se projevily náznaky, že by to snad i jít mohlo. Tak jsem tomu dala ještě hodinovou šanci a pak šla všechna nečistota perfektně dolů. Troubu jsem nakonec uvnitř nečistila, na tu se vrhnu v nejbližších dnech. Je to se zázračným LYNNem totiž záležitost na pár hodin :-(


Hanka, 3 deti


Ja mam na trouby K2r (to je napsane na tom spreji).


Ivouš


BRILLO, výrobce SC Johnson - už je to nějaký pátek, co jsem to použila, ale šlo to tenkrát docela dobře. Pokud budete chtít čerstvou info, vydržte pár dní, až se s tím vrhnu na troubu.


Zuzka, Pavlík 4, Alenka 1,5


Naši používali na troubu Dranu


Amelka


já mám stoletej přípravek na binec připečenej v troubě od Amavay
natře se to nechá hodinu ve větrané místnosti a pak jen setře, funguje to, ale je to nějakej utrejch smradlavej :o)) do mikrovlnky bych se bála to dát, já ji meju taky průběžně jen jarovou vodou


Ivča/Sandra 14.8.2004


Tak já minulý týden na troubu použila XANTO. Mám ho tu už věky a kupovala jsem ho kdysi v Kauflandu. Šlo to s ním docela dobře. Od Amway jsem měla kdysi nějaký čistič, ale natíralo se to štětečkem. Což byla trochu piplačka, ale taky účinný.


Diny


Doporučuje rovněž Dranu a ještě vychytávka - prý se má trouba na chvíli zapnout, aby se zahřála a šlo to lépe umýt

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 686 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.