|
|
tradiční finský svařák |
|
Autor: gaia , 14.12.2005 | |
| potřebujete dva litry vína,pár hřebíčků,dvě celé skořice,cukr,oloupané mandle,hrozinky,proužky kůry z pomeranče(bez toho bíléhoú a 200 ml vodky.Víno nalijte do hrnce a přidejte všechny ingredience.Zahřívejte pomalu ale nevařte.Vodku tam vražte úplně nakonec.Předceďte a podávejte velice horké v malých sklenicích.Tradiční finský glogg potřebujete dva litry vína,pár hřebíčků,dvě celé skořice,cukr,oloupané mandle,hrozinky,proužky kůry z pomeranče(bez toho bíléhoú a 200 ml vodky.Víno nalijte do hrnce a přidejte všechny ingredience.Zahřívejte pomalu ale nevařte.Vodku tam vražte úplně nakonec.Předceďte a podávejte velice horké v malých sklenicích. |
|
Zobrazeno doposud 940 x.
|
|