Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

CHŘESTOVÁ KUCHAŘKA

Autor: Zdislava a kluci , 13.5.2011

DIANKA: mám ráda jednu chřestovou omáčku na špagety - uvaříš doměkka chřest (bílý důkladně oškrábat!) a trochu zchladlý ho rozmixuješ s oliváčem, parmazánem a bazalkou. Nebo lehce povařený s rajčatama (loupané z plechu) s trochou medu, hřebíčkem a koriandrem (čerstvým)

ANDRY: My ho nejvic milujem jen jemne uvareny a pak bud jen prelity maslem, nebo s holandskou omackou. Nebo vajicka na mekko a vybirat ten tekuty zloutek chrestem. Pak delam polivku,kremovou se smetanou nebo rizoto, to italske kremove s chrestem, davam to do testovin, nebo i jako prilohu k masu.

Oloupej ho a jemne ohni u konce a odlomi se ti presne ten zdrevnately kousek. Ja z tech zdrevnatelych uvarim vyvar pak ho davam prave do omacek k masu, nebo do rizota.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 830 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.