Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

tradiční finský svařák

Autor: gaia , 14.12.2005
potřebujete dva litry vína,pár hřebíčků,dvě celé skořice,cukr,oloupané mandle,hrozinky,proužky kůry z pomeranče(bez toho bíléhoú a 200 ml vodky.Víno nalijte do hrnce a přidejte všechny ingredience.Zahřívejte pomalu ale nevařte.Vodku tam vražte úplně nakonec.Předceďte a podávejte velice horké v malých sklenicích.Tradiční finský glogg
potřebujete dva litry vína,pár hřebíčků,dvě celé skořice,cukr,oloupané mandle,hrozinky,proužky kůry z pomeranče(bez toho bíléhoú a 200 ml vodky.Víno nalijte do hrnce a přidejte všechny ingredience.Zahřívejte pomalu ale nevařte.Vodku tam vražte úplně nakonec.Předceďte a podávejte velice horké v malých sklenicích.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 939 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.