Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Kapr v alobalu

Autor: Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) , 28.12.2005
Kapříka naporcujeme na podkovy. Nádivku uděláme z rohlíku nakrájeného na kostičky, vajíček (dávám na 1 rohlík 1 vajíčko), na kostičky nakrájené anglické slaniny (podle množství rohlíků na dva rohlíky dávám asi 10 dkg), kapřích vnitřností (pokud nechcete, aby vynikla rybí chuť stačí dát jen trochu, jinak nemusíte šetřit), nasekané petrželky, ochutíme trochou soli, případně i pepřem, ale není to nutné.


Na alobal dáme plátky cibule, na ně položíme podkovu z kapra, dovnitř podkovy dáme nádivku, nahoru položíme plátek papriky, kolečko rajčete a můžeme i kousek cibulky. Pokud vám zbude anglická slanina, může přidat pod podkovu! Kapříka nezapomeňte osolit! Peče se asi 35 –40 minut naplno.


Podkovy můžete nechat i s kůží, kdo jí nemá rád si jí po upečení snadno sloupne.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 998 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.