|
|
Mandlový likér |
|
Autor: cerven05 , 16.11.2006 | |
| Ingredience
- 2 konzervy slazeného kondenzovaného mléka
- mandlový puding
- 1/2 litru rumu
Postup
Neotevřené plechovky kondenzovaného mléka vložíme do vody tak, aby byly téměř potopené a vaříme 2 hodiny. Pak plechovky vyjmeme a necháme vychladnout. Uvaříme si 1/2 litru pudingu. Při chladnutí jím občas mícháme, aby se netvořil škraloup. Obsah z plechovek vložíme do mixeru, přidáme puding a šleháme. Přiléváme rum. Přelijeme do lahví (množství 1 litr) a hlavně odneseme co nejdříve do sklepa a nejlépe co nejdál, protože velmi láká k ochutnávání. Podáváme vychlazené. |
|
Zobrazeno doposud 1239 x.
|
|