Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Ryby


 Články 12 z 2 
 Zapečené rybí filé s kečupemRyby

4 filé z tresky (mražené)
20 dkg anglické slaniny (nebo uzeného bůčku)
kečup
pórek
2 lžíce oleje
bazalka
česnek (dle chuti)


Zapékací mísu vymázneme olejem, vložíme nerozmrzlé filé z tresky, tresku poklademe angl. slaninou, posypeme nakrájeným pórkem, zalijeme kečupem, který jsme smíchali s olejem, česnekem a bazalkou. Dáme do trouby zapéct (cca 20min).

Více ...
Vložil: Kuchařka dne 30.8.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Krabí tyčinky na kariRyby

1 balení krabích tyčinek
cibule
konzerva žampionu
konzerva kukuřice
1 smetana
kari + koření k dochucená např. podravka
(pro 2 osoby)

Orestujeme cibulku, na ní přidáme krabí tyčinky které jsme rozkrájeli 3 dílky, promícháme, přidáme žampiony a kari, orestujeme, přidáme kukuřici, necháme prohřát, zalijeme smetanou, dochutíme, necháme chvilku povařit a je hotovo, podáváme nejlépe s hranolkama.
(recept - zatím jsem nezkoušela, ale napravím to!!)

Více ...
Vložil: Kuchařka dne 30.8.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 12 z 2 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.