Kapr v alobalu (1 porce)Autor: Jitka+Martínek7/08+Tomášek7/10 , 4.1.2009 20:24:02
Suroviny 1 porce kapra, sůl, sladká paprika, pepř, koření na ryby, 3 stroužky česneku, grilovací koření, olivový olej nebo máslo, 1/2 papriky, rajče nebo kečup, menší cibule, sójová omáčka • • možné přidat: pórek, žampiony nebo houby Postup Porci kapra osušíme, osolíme, popaprikujeme, opepříme, přidáme i koření na ryby a grilovací koření.
Rozprostřeme alobal, potřeme lehce olejem nebo máslem a položíme na něj kapra. Přidáme na nudličky nakrájenou papriku, na plátky pokrájený česnek, cibuli, rajče (možno i pórek, žampiony nebo houby). Místo rajčete dejte klidně trochu kečupu... Zakápneme lehce sójovou omáčkou, trochou oleje a opatrně (pevně) zabalíme. Dáme na pekáček a do rozpálené trouby (200°C). Pečeme cca 25-30 minut. Zobrazeno doposud 808 x.
|
Všichni uživatelé |