Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Kapr v alobalu (1 porce)

Autor: Jitka+Martínek7/08+Tomášek7/10 , 4.1.2009 20:24:02
Suroviny
1 porce kapra, sůl, sladká paprika, pepř, koření na ryby, 3 stroužky česneku, grilovací koření, olivový olej nebo máslo, 1/2 papriky, rajče nebo kečup, menší cibule, sójová omáčka • • možné přidat: pórek, žampiony nebo houby
Postup
Porci kapra osušíme, osolíme, popaprikujeme, opepříme, přidáme i koření na ryby a grilovací koření.
Rozprostřeme alobal, potřeme lehce olejem nebo máslem a položíme na něj kapra. Přidáme na nudličky nakrájenou papriku, na plátky pokrájený česnek, cibuli, rajče (možno i pórek, žampiony nebo houby).
Místo rajčete dejte klidně trochu kečupu...
Zakápneme lehce sójovou omáčkou, trochou oleje a opatrně (pevně) zabalíme.
Dáme na pekáček a do rozpálené trouby (200°C). Pečeme cca 25-30 minut.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 808 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.