Maso a ryby
Moje recepty |Naposledy vložené
Hublot klockor, kung Extreme-serien
Výborné zpracování kuřecího masa s celerem. A dá se použít i na zbylé pečené či grilované kuřecí maso...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Někdo miluje a někdo ne. Někdo prostě syrové maso „nedává"...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Není řízek jako řízek... A ani smažený řízek nemusí vždy chutnat stejně.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Polévka je grunt a maso špunt. Kdo z nás nezná toto pořekadlo našich babiček. S aktuálními teplotami tato lety prověřená věta dostává nový rozměr. Polévky totiž nejen zasytí hladové tělo, ale taky jej zahřejí. A příznivě působí také na naši duši. T
Ideální podávat se zelím, nebo se špenátem. Jídlo připomíná bramborové knedlíky plněné masem, ale na talíři vypadá zajímavěji.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Zajímavá úprava masa, zejména suchá kuřecí prsa nebo vepřové kotlety může chuťově velmi pozvednout. A kupodivu lze takto upravit i maso hovězí.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
aneb co s cuketou, když už nám leze krkem...
Je to vlastně musaka, kde místo brambor dáme cuketu.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Levná varianta výborného jídla. Vaří se to dlouho, ale samo, je třeba jen sem tam zamíchat...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Jedna indická inspirace... Korma není název jídla, ale označuje „dušení“. Korma má být hustá, sametově jemná na chuti velmi bohatá. Recept pochází z Dillí, které je označováno za centrum mughalské kuchyně.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997