Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Guláš s červenými fazolemi

Autor: Kuchařka , 30.8.2005

20 dkg kabanosu (lepší je špekový, zbojnický nebo špekáček)
2 cibule
plechovka červených fazolí
3 brambory
sladká paprika
1 kozí roh
2 lžíce ceres softu
sůl, drcený kmín, majoránka


Cibuli na kostičky nakrájenou osmahneme do růžova, přihodíme kabanos necháme pustit omastek, přidáme nakrájený kozí roh, sladkou papriku, koření, sůl, lehce osmahneme a zalejeme vodou z fazolí. Doplníme vodou do 1,5 litru a vaříme do změknutí brambor, pak přidáme fazole a zahustíme záklepkou (voda rozmíchaná s hladkou moukou), dochutíme a necháme provařit.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 600 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.