|
|
Ovocný sirup nevařený |
|
Autor: Kuchařka , 22.6.2009 | |
| 3kg ovoce 4 litry studené vody 8dkg kyseliny citronové Přípravek proti kvašení /Dr.Oetkera na zavařeniny / Cukr krystal
POSTUP PŘÍPRAVY 3kg ovoce do velké nádoby, rozmačkáme ovoce rukama, nalijeme na to 4 litry studené vody . Přidáme kyselinu citronovou a necháme 24 hodin odstát. Potom scedíme přes husté sítko. Scedit a vymačkat. Pak do scezené šťávy přidámce cukr krystal. Na1litr šťávy 1 kg cukru. Přidáme přípravek proti kvašení. Pořádně rozmícháme až se cukr rozpustí. Stočíme do lahví a pořádně uzavřeme. Jelikož se nevaří zůstávají tam veškeré vitamíny. |
|
Zobrazeno doposud 749 x.
|
|