Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Ovocný sirup nevařený

Autor: Kuchařka , 22.6.2009
3kg ovoce
4 litry studené vody
8dkg kyseliny citronové
Přípravek proti kvašení /Dr.Oetkera na zavařeniny /
Cukr krystal


POSTUP PŘÍPRAVY
3kg ovoce do velké nádoby, rozmačkáme ovoce rukama, nalijeme na to 4 litry studené vody . Přidáme kyselinu citronovou a necháme 24 hodin odstát. Potom scedíme přes husté sítko. Scedit a vymačkat. Pak do scezené šťávy přidámce cukr krystal. Na1litr šťávy 1 kg cukru. Přidáme přípravek proti kvašení. Pořádně rozmícháme až se cukr rozpustí. Stočíme do lahví a pořádně uzavřeme.
Jelikož se nevaří zůstávají tam veškeré vitamíny.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 2 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 749 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.